The Ultimate Guide To muhafazakar bungalov

Wiki Article

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise sağlam çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar arasında ise kredi kartı gerekmeksizin dinlence planlama, taksitli ödeme kolaylığı üzere seçenekler görev düzenır. 

Veri Sorumlusuna Başvuru Yol ve Esasları Karşı Tebliğ madde 5 hükmü uyarınca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz hatlı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C. çehre numaranızın, yabancı iseniz geçişlik numaranızın yahut var ise etiket numaranızın, tebligata yapı taşı yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin, var ise bildirime asıl elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranızın, istem konunuz dünya alması zorunludur.

Sapanca, doğasıyla özen çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle keyifli hengâm geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri senenin her dönemi görüşme edilmeye uygundur. 

Bungalov evler her konaklamadan sonrasında hijyen standartlarına reva şekilde temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Döşek odasında kullanacağınız ağırlıkmlar, başka beyit eşyalarının tamamı tertemiz olarak konaklamanız öncesinde amade olmaktadır.

Müşterinin konuttan erken ayrılması ve yoğunluk yüz konutun denetçi edilememesi durumlarında tuzakınan denk konut yoklama edildikten sonrasında gine ikametgâh devamı için tıklayın sahibi aracılığıyla müşterinin hesabına gönderilecektir. Depozitonun konutta oluşan hasarı huzurlamaması durumunda meşru yollara temelvurulacaktır.

Konutta bungalov konum saha eşyaların hasar rüyet ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim anında peşin olarak aldatmaınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken rastgele bir hasar ve bungalov zayi olmaması durumda reddetme edilir.

Sapanca'nın farklı noktalarına yayılmış olan hamam havuzlu bungalov evleri, tatilinize devamı için tıklayın unutulmaz bir dokunuş taşlıkyor. Bu özel konaklama birimlerinde, kış aylarında birlikte tabiatın serinliğinden etkilenmeden tatilinizi planlayabilirsiniz.

Rezervasyonun yapılmasından sonra konutun kullanılmamasından Book4Stay mesuliyetli gerçekleşemez. Kiralama bedeli konutun kararlaştırılan teslim tarihinde muaccel hale gelecektir.

Sapanca bölgesinde verandasında jakuzi kâin ilk ilenmeşap dar olan Doğa Jakuzili Bungalov gösteriş dekorasyonu ve kendine özel havuzu ile bile uyanıklık çekiyor.

Bu gibi durumlarda Book4Stay’e herhangi bir şikâyet gelmesi durumunda Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu vazgeçme etmesini isteme hakkını saklı cirim.

Taksit seçenekleri ortada ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar çeşitleme gösterebilecektir. Kanuni aranjman kapsamında azami mehil yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına ait harcamalarda ise 3 taksit olabilir. Ortalık koşulları ve meşru tensikat doğrultusunda kampanya avantajlarında başkalık strüktürlabilecektir.

Bu çerezler, sadece önceden izniniz kızılınmış olması halinde tarayıcınızda saklanacaktır. Bu çerezlerin bir kısmını yahut hepsinı etkinleştirmeyi devamı için tıklayın evet da çevrim dışı bırakmayı seçebilirsiniz, ancak kimilarını çevrim dışı döndürmek tarama deneyiminizi etkileyebilir.

Sapanca, doğkakımıyla nazarıitibar çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle keyifli saat geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her devri ziyaret edilmeye uygundur. 

  Isıtma sistemi bulunan  havuzlarda averaj olarak 30°C'a denli hararet sağlanabilmektedir. Bu sayede kar yağmurlarında dahil havuz keyfinizi doyasıevet evetşayabilirsiniz.

Report this wiki page